Menu Sluiten

Hout Voor Kleinhandel

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Een houthandel is een bedrijf waar hout wordt verwerkt en verhandeld. De houtindustrie is de tak van de industrie die zich richt op de verwerking van hout en de vervaardiging van houtproducten. In de breedste zin van het woord omvat de houtindustrie de bosbouw, de houtkap, de houthandel en de houtbewerking. Hout is daarom een belangrijke grondstof en wordt veel gebruikt in de bouw van huizen en meubels, voor vloerbedekking, kozijnen, dakconstructie en afwerking. Hout is het belangrijkste bestanddeel van houtachtige planten, zoals bomen en struiken. Hout bestaat voornamelijk uit de componenten cellulose in de celwand en hemicellulose in de lengterichting. Houthandelaren verbinden en verwerken houten onderdelen, bijvoorbeeld voor de bouw van sculpturen, badkuipen en vaten, kasten, tafels, st.

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over hout voor kleinhandel kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Hout Voor Kleinhandel

Deuren | Hout | Bouwmateriaal | Interieur | Ramen En Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hout voor kleinhandel

home diensten producten brandhout werven vacatures galerij contact menu home diensten producten brandhout werven vacatures galerij contact .slideritem datacycleslideclass slideritem datacycleslideactiveclass isactive datacycleprev sliderprevddfeefad datacyclenext slidernextddfeefad datacycledisabledclass isdisabled datacyclepager sliderpagerddfeefad datacyclepageractiveclass customstylesliderpageritemactive datacyclepagerevent click datacyclepagertemplate vorigevolgende welkom op de website van bimatra biomass trade bimatra te ingelmunster is gespecialiseerd in bosbeheer en exploitatie. Wij verzorgen uw bosbeheer van a tot z en geven het gerooide hout de juiste bestemming voor zowel groot en kleinhandel als voor particulieren. Wij beschikken over een uitgebreide en moderne vloot om een vlotte service te garanderen aan onze klanten en leveranciers hout voor kleinhandel schatting aanvragen In onze eigen overdekte opslagruimtes kunnen de houtsnippers voldoende drogen om op gepaste tijden te leveren naar de bioma.

home depannage kleinhandel groothandel sleutels beveiliging contact de oude pik sinds decennia deacute zaak voor al uw ijzerwaren elektrische apparaten sleutels sloten en zoveel meer. De oude pik sinds decennia deacute zaak voor al uw ijzerwaren elektrische apparaten sleutels sloten en zoveel meer. De oude pik sinds decennia deacute zaak voor al uw ijzerwaren elektrische apparaten sleutels sloten en zoveel meer. Voor snelle depannages neem contact met ons op via bezoek onze webshop de oude pik al decennia lang staat de oude pik in de regio van borgerhout gekend als deacute zaak voor ijzerwaren en allerhande elektrische apparaten voor de handige doehetzelver en de ervaren professional. Daarnaast is de oude pik ook gespecialiseerd in het dupliceren van sleutels Enige toelichting over hout voor kleinhandel Ook voor een snelle slotenmakerdepannages bent u bij de oude pik aan het goede adres diensten slotenmaker antwerpen verlies van sleutel afgebroken sleutel in cilinder slot vervangen na inbraak buitengesloten openen van deuren p.

Het domein van Hout voor kleinhandel

groot en kleinhandel in alle soorten multiplex mdf spaanderplaat plafonds parket … houthandel van tornhout .