Menu Sluiten

Houten Verpakkingskisten

Paletco produceert houten palletten, kisten en kratten. Gericht op kleine series met een grote verscheidenheid van afmetingen en korte leveringstermijn. Tevens werd de verkoopslicentie voor de Belgische markt verworven van de WGP-kartonpallet.

Als pallettenproducent en -leverancier zijn we er voor u. Uw verpakkingsgemak is onze leidraad. Daarom stellen we u op deze website tal van oplossingen voor die we graag precies op uw wensen afstemmen.8721008

More info

tags: Houten Kisten – Houten Kisten Op Maat – Houten Kratten – houten Kratten Op Maat – Houten Paletten Op Maat – 

Wenst u meer info over houten verpakkingskisten kijk dan vlug op https://www.paletco.be/ | Houten Verpakkingskisten

Verpakkingen | Logistiek | Hout | 

van de verpakking van de leveringsdozen tot de accessoires ervan, van naametiketten tot mailingtoebehoren (vouwenveloppen, golfkartonnen dozen enz.), van zelfklevend plakband tot tussenschotten en ander divers verpakkingsmateriaal en van beschermende kokervellen om deurklinken, kettingzaagbladen enz. veilig te vervoeren tot de kartonnen kokers voor kabelkernen. Wij presenteren de meeste van deze verpakkingsoplossingen op beurzen en houden terdege rekening met uw wensen. De verpakkingstoebehoren worden door ons zelf vervaardigd. Ze zijn dus steeds van de hoogste kwaliteit voor een maximum aan maatwerk. Bovendien beperken wij ons niet tot standaardsets, waardoor waar mogelijk twee doordachte en unieke oplossingen mogelijk zijn. Elke bestelling wordt persoonlijk en uitvoerig behandeld. Ook zijn wij in staat om zeer snel verpakkingsmateriaal op maat te maken. Geen probleem als u dringend behoefte heeft aan (buig)karton, kartonpallets, golfkartonnen sluitingen, kunststofsluitingen, kartonnen platen voor dozen, hoedendozen en displays … Wij zijn ook voorbereid op de occasionele grotere vraag naar verpakkingsoplossingen. Wij zijn in staat grotere hoeveelheden te realiseren zonder aan controle in te boeten. Uw verpakkingsgemak en uw dierbare kartonnen dozen zijn onze leidraad. Pluna Braga leest u alstublieft: “Ik heb mijn kaartdozen verlaagd, omdat de verlagingsset forder was” –

Wat zijn pallets? Pallets zijn kosteneffectieve en ruimtebesparende geneste stapels waarop goederen worden gestapeld. U kunt ze gebruiken als enkele stapels of als geneste stapels, zoals u wilt. Het voordeel is dat enkele en volledig geneste stapels gemakkelijk rechtstreeks kunnen worden geladen en gelost van/op vrachtwagens met andere afmetingen. Dat betekent dat er geen pallets op pallets staan. Door een houten pallet te kopen bij palletsbolivia.com.br kiest u voor een robuust materiaal, dat gemakkelijk te stapelen of in te sluiten is, gemakkelijk schoon te maken is (vaak alleen vochtige doek) en gemakkelijk te stempelen is. Houten pallets zijn inderdaad een goede keuze vanuit verschillende logistieke standpunten. Overweeg desondanks ook de aanschaf van kunststof pallets. Bijvoorbeeld een kunststof pallet van Euro-Standard vorm of TTP. Het hangt allemaal af van uw goederen. Met marktconforme prijzen zijn wij overal te vinden.

origineel materiaal, modificaties en de beste pasvorm in maat en vorm. De flexibiliteit van deze oplossingen en in staat zijn om een beslissende impact te maken met onze kennis en onze op maat gemaakte service – dat is ons doel. Meer informatie over ESMBALL producten vindt u hier.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Houten verpakkingskisten

!–StopPubText–>.