Menu Sluiten

Houthandel

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Een houthandel is een bedrijf waar hout wordt verwerkt en verhandeld. De houtindustrie is de tak van de industrie die zich richt op de verwerking van hout en de vervaardiging van houtproducten. In de breedste zin van het woord omvat de houtindustrie de bosbouw, de houtkap, de houthandel en de houtbewerking. Hout is daarom een belangrijke grondstof en wordt veel gebruikt in de bouw van huizen en meubels, voor vloerbedekking, kozijnen, dakconstructie en afwerking. Hout is het belangrijkste bestanddeel van houtachtige planten, zoals bomen en struiken. Hout bestaat voornamelijk uit de componenten cellulose in de celwand en hemicellulose in de lengterichting. Houthandelaren verbinden en verwerken houten onderdelen, bijvoorbeeld voor de bouw van sculpturen, badkuipen en vaten, kasten, tafels, st.

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over houthandel kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Houthandel

Deuren | Ramen En Deuren | Sanitair | Hout | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Houthandel

home about assortiment contact hout is warm en gezellig net als houthandel verellen over ons houthandel verellen familiebedrijf sinds verellen houthandel is een op en top familiebedrijf. In haar zestigjarig bestaan legden al drie generaties hun hart en ziel in de zaak. Het was leo verellen die in de houthandel met zagerij overnam van dhr. Clerckx. Leo maakte samen met zijn vrouw rita van de eenmanszaak een gewaardeerd bedrijf houthandel binnen ieders budget Daardoor werd het in tijd voor een nieuwe stap n.v. Verellen houthandel. Ondertussen kwam johan verellen zijn vader ondersteunen. Met zijn jonge ondernemersgeest en gesteund door marijke liet hij het bedrijf verder bloeien. Deze vernieuwing zorgde voor een stroomversnelling. Uitbreidingen investeringen en automatiseringen. Allemaal voor maar een doel de service naar klanten en leveranciers verbeteren. In de laatste jaren groeide de houthandel helemaal uit tot een jong en dynamisch bedrijf. Ook zoon tom verellen kwam de zaak versterken. Samen met twaa.

direct advies nodig home houthandel allerlei afwatering dak artikelen deuren isolatie machine werk massief hout boolplanken massief planche boegsel massief steiger barn hout massief timmerhout muur binnen muur buiten plafond plakhout fineer platen raamafwerking trappen tuinhout uitverkoop vloeren binnen vloeren buiten werkbladen deurstrook doehetzelf vacatures over ons contact afwatering dakartikelen deuren tuinhout werkbladen deurstrook afwatering dakartikelen deuren tuinhout werkbladen deurstrook houthandel gijsbrechts covid door een storing bij onze telefonie operator zijn we momenteel niet bereikbaar op ons normale telefoonnummer. U kan ons tijdelijk bereiken op de nummers .. En .. Onze winkel blijft open om de veiligheidsmaatregelen te respecteren voeren wij enkele richtlijnen in om uw en onze gezondheid te beschermen tijdens uw bezoek. Deze richtlijnen worden duidelijk vermeld aan de inkom van de winkel. Wij hopen dan ook op uw beg.

Notie over Houthandel

heb je vragen we zijn momenteel gesloten home over ons houthandel producten deuren parket laminaat plafonds wandbekleding contact facebook home over ons houthandel producten deuren parket laminaat plafonds wandbekleding contact facebook home over ons houthandel producten deuren parket laminaat plafonds wandbekleding contact facebook specialist in hout sinds hout is een fantastisch materiaal. Het is iets uniek geen enkele boom is hetzelfde Een extra woordje over houthandel En dat geldt ook voor jouw project. Elke bouw of renovatie is anders. In de ruime toonzaal kan je de laatste nieuwigheden bewonderen ivm deuren parket laminaatvloeren en plafonds. Keuze gemaakt onze professionele plaatsers doen hun uiterste best om alles tot in de puntjes te verzorgen. Je bent hier aan het juiste adres voor een perfecte service tot in het kleinste detail. Zo vader zo zoon. Daarom hechten wi.