Menu Sluiten

Wandbekleding In Hout

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over wandbekleding in hout kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Wandbekleding In Hout

Hout | Bouwmateriaal | Deuren | Interieur | Sanitair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wandbekleding in hout

support career latest news lozen boer zeveneken infovanpeteghemhout.be home zaagwerk bestellen diensten producten deuren parket laminaat vinyl interieur tuin gevel dakbekleding plaatmateriaal hout isolatie bouwafwerking toonzaal contact webshop quick step get a quote producten deuren parket laminaat vinyl interieur tuin gevel dakbekleding plaatmateriaal hout isolatie bouwafwerking steigerhout barnwood parket laminaat vinyl van peteghem hout interieur biedt u een ruim assortiment van vloeren aan die perfect kunnen passen bij uw interieur er is een ruime keuze aan parket laminaat en vinyl. Daarnaast vindt u bij ons ook een mooie selectie van steigerhout voor binnen en barnwood wandbekleding in hout zijn vaak veelgevraagd Heeft u een vraag aarzel niet om ons te contacteren. Meister mooi wonen houdt niet op bij het vormgeven van de vloer en het kiezen van meubels. Denk ook altijd aan de wanden en plafonds er bestaan zoveel mogelijkheden om ruimtes een heel individuele touch te geven. Met onze hoogwaardige wandpanelen en .

welkom producten services faq links bestellen nieuws contact menu quot kwaliteit op voorraadquot is niet enkel onze slogan maar tevens ons dagelijks doel. Meer massief en plaatmaterialen interieur plafond en wandbekleding vloeren binnendeuren trappen amp zoldertrappen exterieur isolatie bezoek ons op facebook ontdek hier onze openingsuren plafond en wandbekleding bij houthandel driekoningen kan u terecht voor zowel met kunststof ommantelde als massieve en halfmassieve wand en plafondbekleding een overzicht. Massief in massief hout biedt houthandel driekoningen u verscheidene modellen afgewerkte planchettes. Dit voornamelijk in de traditionele houtsoorten den pins de landes eik en beuk. daarnaast kan u in iedere houtsoort een model naar uw wens laten profileren zie services. Deze worden u dan onafgewerkt aangeleverd. Op vraag en voor grotere bestellingen kan gelijk welk profiel afgewerkt worden met de olie of vernis naar uw keuze. Halfmassief onder halfmassief.

Vragen over Wandbekleding in hout

contact blog downloads zoek een dealer nl nederlands franais english deutsch wood solutions wood solutions fineer panels wall flooring projectbegeleiding lakcentrum product builder merken projecten werken bij decospan over decospan over decospan missie visie en waarden duurzaamheid expert advies nu ook in antwerpen. Maak een afspraak en kom langs in the hub antwerpen. Wall home wood solutions wall met houten wandbekleding kan de natuur op een heel eenvoudige manier in een project geiumlntegreerd worden de mogelijkheden van wandbekleding in hout Er zijn talloze mogelijkheden om met fineer een decoratieve wand te bouwen waar u nog lang plezier aan zult beleven. Decospan biedt ook hier enkele oplossingen aan die kwalitatief decoratief en betaalbaar zijn. Onze experten helpen u graag het juiste product samen te stellen. Vaak valt de keuze op lambriseringsplanken houten balkjes of gefineerde tegels. Look ruime keuze houtsoorte.