Menu Sluiten

Wandbekleding In Pvc

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over wandbekleding in pvc kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Wandbekleding In Pvc

Ramen En Deuren | Sanitair | Bouw | Interieur | Hout | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wandbekleding in pvc

nl fr en bel ons lichtstraten kunststof producten halffabrikaten en andere kunststoffen voor diverse toepassingen. Home over seynhaeve plastics ons gamma nieuws jobs onze diensten contacteer ons pvc hardschuim pvc s ons gamma bouw producten pvc hardschuim pvc s pvc hardschuim pvc s lt terug pvc s pvc s zijn schuimplaten gemaakt van hard pvc met uitstekende eigenschappen. De schuimplaten beschikken over een uniforme inwendige celstructuur en een gladde homogene oppervlak aan beide zijden. Eigenschappen stabiel en slagvast kleurvast weerbestendig vochtbestendig goede chemische resistentie isolerende eigenschappen recycleerbaar verwerking zagen boren frezen zeefdrukken schroeven verven en lakken verlijmen en lamineren lassen warm plooien toepassingen standenbouw winkelinrichtingen displays reclameborden vulpanelen wandbekleding signalisatie seynhaeve plastics bruggesteenweg hooglede gits belgi t f vat be .. email sitemap webdesign by idcreation .

van gompel nv menu home over ons specialiteiten schilderwerken betonherstellingen binnenrenovatie gevelrenovatie wand en vloerbekleding parketvloeren projecten decoratie winkel contact wand en vloerbekleding pvc vloer een pvc vloer is een kunststof vloerbedekking met een sfeervolle uitstraling wandbekleding in pvc met korting Zoek je een vloer met een harde toplaag maar met een natuurlijke loopklank die warm aanvoelt maar ook geschikt is voor vloerverwarming een vloer die geschikt is voor natte ruimtes als de keuken en de badkamer maar die stroef is ook al is hij nat kies dan voor een pvc vloer. Lees meer linoleum vloer een linoleum vloer kan in vrijwel elke kamer worden geplaatst op voorwaarde dat de ondervloer voldoende sterk en vlak is De verkoopsom van wandbekleding in pvc Door een zeer snelle aanpassing aan de omgevingstemperatuur wordt de vloer ook vaak in combinatie met vloerverwarming gebruikt. Lees meer van gompel nv sintamandinastraat leopoldsburg email infovangompel.be tel tel fax schilderwerken vloerbekleding wandbekleding bmk sol.

Kundigheid over Wandbekleding in pvc

uw officieel deceunick en twinsonverdeler in westvlaanderen switch navigatie home downloads geschiedenis van de plastiekcentrale handleidingen bestelbons producten dakafwerking gevel tuin amp terras water interieur woningafscherming plaatmateriaal diverse webshop contact interieur home producten interieur pvcwandtegels is je keuken of badkamer aan renovatie toe de keuze voorde juiste wandbekleding is hierbijerg belangrijk. waarom je oude wandbekleding niet vervangen door pvcwandtegels ze zijn ideaal voor vochtige ruimtes. details wand amp plafondsystemen wil je je interieur niet alleen eengezellige en warme toetsgeven maar ook groter doen lijken of is een modern interieur helemaal jouw ding heb je je zinnen op plafond en wandbekleding gezet maar twijfel je nog over het materiaal kunststof is een uitgelezen keuze ook gekend onder de naam planchetten details vensterbanken een mooi interieu.