Menu Sluiten

Werkbladen Keuken

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over werkbladen keuken kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Werkbladen Keuken

Bouw | Bouwmateriaal | Ramen En Deuren | Hout | Sanitair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Werkbladen keuken

home over ons keukens interieur op maat totaalconcepten inspiratie contact afspraak inspiratie laat je inspireren home inspiratie september hoe kies ik mijn werkblad door kitchensuite tips keuken de keuze van het materiaal van je werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je keuken.voor elk budget zijn er mooie materialen beschikbaar van een matte finish of ruwe structuren werkbladen keuken bestellen kies je een werkblad op basis van smaak of vind je net functionaliteit en duurzaamheid belangrijk wij lichten enkele werkbladen uit. Lees meer augustus de grote schoonmaak in je keuken door kitchensuite tips je droomkeuken goed onderhouden is niet alleen belangrijk om de levensduur van je keuken te garanderen maar ook om jezelf een goed gevoel te geven.alleen maar voordelen dus om eens eengrote schoonmaakin je keuken te houden. hoe je hier best mee aan de slag gaat vertellen we je in deze blog lees meer mei ontwerp je droomkeuken met touch reality door kitchensuite vi.

infokeukensvanmoerzeke.be blog zoeken home over ons realisaties promoties blog contact welke verlichting kies je voor de keuken de keuken beschikt vandaag meer dan ooit over een veelzijdig karakter. Het is niet alleen een werkplek waar je goed moet kunnen zien maar ook een ontmoetingsplaats waar het gerust wat gezelliger mag ogen. Die verschillende taken brengen verschillende wensen met zich mee. De keuze van verlichting speelt dan ook een belangrijke rol in de keukeninrichting. Wie daar liever niet te licht over gaat geven we graag wat extra tips en informatie mee. er zijn drie verschillende types verlichten voor de keuken basisverlichting taakverlichting sfeerverlichting je doet er goed aan om op voorhand een lichtstudie te maken. Bekijk welke verschillende plekken er in de keuken zijn en welk type verlichting diehet beste kunnen gebruiken. Eerst en vooral is daglicht zeer belangrijk zo bespaart je energie en heb jede ga.

Vragen over Werkbladen keuken

nl fr modelappartement realisaties promoties ons aanbod keuken dressing badkamer nieuws contact disclaimer navigatie keukenprojecten moderne strakke keuken deze greeploze keuken met hoogglans materialen is modern in elke zin van het woorde. De diepe lades en het grote werkblad zorgen er voor dat de kastruimten optimaal benut kunnen worden. Knop budgetkeuken deze keuken is ideaal als opstartproject. Alle nodige kookcomfort is aanwezig net zoals voldoende kastruimte Wat verstaan we onder werkbladen keuken Het budgetvriendelijke werkblad is bovendien tegen een stootje bestand. Straffe kwaliteit aan een betaalbare prijs noemen wij dat knop natuurlijk modern en karaktervol deze keuken combineert een modern lijnenspel met de warmte van natuurlijke materialen. Het gebruik van bijvoorbeeld een afwerking met natuursteen staat in perfecte harmonie met de opengewerkte gevel waardoor binnen helemaal .