Menu Sluiten

Laminaatvloeren

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over laminaatvloeren kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Laminaatvloeren

Bouwmateriaal | Interieur | Bouw | Hout | Sanitair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Laminaatvloeren

skip to content home parket onderhoud vinylvloeren laminaat contact laminaat bij jm parket vind je laminaatvloeren van de beste kwaliteit. onze laminaatvloeren zijn slijtvast en onderhoudsvriendelijk waardoor ze goed te gebruiken in zijn in de ganse woning. uit onze uitgebreide collectie kies je de vloer die past bij je interieur en de inrichting van de kamer. in de structuur en de kleur die je wenst laminaatvloeren is gewoon uw perfecte keuze en van de grote voordelen van laminaat is dat het een vloer is die makkelijk ook zelf te leggen is. kom langs in onze toonzaal voor meer informatie over de diverse mogelijkheden. Laminaat bij jm parket vind je laminaatvloeren van de beste kwaliteit. onze laminaatvloeren zijn slijtvast en onderhoudsvriendelijk waardoor ze goed te gebruiken in zijn in de ganse woning. uit onze uitgebreide collectie kies je de vloer die past bij je interieur en de inrichting van de kame.

home binnenschrijnwerk binnendeuren inbouwkasten nieuwbouw parket en laminaatvloeren trappen buitenschrijnwerk dakwerken luiken nieuwbouw poorten ramen deuren verandas renovatie nieuws contact parket en laminaatvloeren realisaties parketvloer van mechelen bvba algemene aannemingen van mechelen is uw specialist inzake schrijnwerk nieuwbouw totale renovatie etc. Door onze jarenlange ervaring waarborgen wij uw kwaliteit en service. Wij zijn ook erkend installateur van velux isofinish etc Het toekomstperspectief van laminaatvloeren Contact xavier van mechelen marindal mol belgi gsm tel fax xavier.van.mechelentelenet.be services binnenschrijnwerk binnendeuren inbouwkasten nieuwbouw parket en laminaatvloeren trappen buitenschrijnwerk dakwerken luiken nieuwbouw poorten ramen deuren verandas renovatie contact menu home binnenschrijnwerk binnendeuren inbou.

Sterke info over Laminaatvloeren

jean jacminstraat halle infobatifloor.be nl fr home parketvloeren onderhoud en herstelling parketvloeren laminaat en vinylvloeren privacy policy contact verkoop en plaatsing van laminaat en vinyl een essentile partner voor uw laminaat of vinylvloer contacteer ons neem nu contact met familiebedrijf batifloor voor de plaatsing van uw laminaatvloer of vinylvloer. Vraag snel uw gratis offerte aan contact aarzel niet ons te contacteren kunt u contact met mij opnemen in verband met parketvloeren onderhoud en herstelling van parketvloeren laminaatvloeren en vinylvloeren afspraak bezoek aan de showroom andere laminaatvloeren laminaatvloeren lijken op parket maar zijn samengesteld uit andere materialen. Zo zijn er hout hardsteen en teg.