Menu Sluiten

Specialist Hout

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Een houthandel is een bedrijf waar hout wordt verwerkt en verhandeld. De houtindustrie is de tak van de industrie die zich richt op de verwerking van hout en de vervaardiging van houtproducten. In de breedste zin van het woord omvat de houtindustrie de bosbouw, de houtkap, de houthandel en de houtbewerking. Hout is daarom een belangrijke grondstof en wordt veel gebruikt in de bouw van huizen en meubels, voor vloerbedekking, kozijnen, dakconstructie en afwerking. Hout is het belangrijkste bestanddeel van houtachtige planten, zoals bomen en struiken. Hout bestaat voornamelijk uit de componenten cellulose in de celwand en hemicellulose in de lengterichting. Houthandelaren verbinden en verwerken houten onderdelen, bijvoorbeeld voor de bouw van sculpturen, badkuipen en vaten, kasten, tafels, st.

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over specialist hout kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Specialist Hout

Sanitair | Bouw | Deuren | Ramen En Deuren | Hout | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist hout

n.v. Keuleers co verpakkingen home producten verpakkingen en diensten bodems en paletten kisten kratten stuwhout amp kaleerhout bedrijf contact vacatures bedrijf keuleers verpakkingen gespecialiseerde houthandel en verpakkingsspecialist keuleers is een gespecialiseerde houthandel en verpakkingsspecialist die focust op kwalitatieve producten en een flexibele en snelle service. In begonnen de broers jules en alfons keuleers met de productie van houten kisten voor de groententeelt. Dankzij hun betrouwbare houten verpakkingen en hun klantgerichtheid groeide de klantenportefeuille en daarbij ook hun productportfolio gestadig uit. In traditie gewortelde expertise met blik op de toekomst vandaag wordt het houtverwerkend familiebedrijf geleid door de derd.

overslaan en naar de inhoud gaan topmenu covid herhaalrecepten afspraak maken search search geef de woorden in waarnaar u op zoek bent specialist hout lijst Home gezondheid werken aan mijn gezondheid vragen over mijn gezondheid gezondheidsid hulpverwijzer ik heb dringend een dokter nodig nuttige telefoonnummers het medisch centrum wat heeft medisch centrum oost u te bieden wat is een forfaitaire praktijk wat verwacht mc oost van u het team missie en visie voorstelling team versterken vacature vragen interessante links veelgestelde vragen contact hulpverwijzer hulp bij medische hulp ik heb dringend een dokter nodig de dokter heeft mij doorverwezen hier vind je nuttige adressen ik ben op zoek naar een zorgverlener www.desocialekaart.be i.

Toelichting over Specialist hout

home over ons blog contact offerte toggle menu houten poorten…van topkwaliteit poorten catalogusmaatwerk uit eigen atelier ander maatwerkvoor je tuin toonzaalzie n voel zoekresultaten voor bloembakken lenaerts houten poorten uw maatwerk specialist in houten poorten tuinpoorten brievenbussen tuinschermen tuinverlichting en toebehoren. Meer dan jaar ervaring in het ambachtelijk vervaardigen van houten poorten van hoogstaande kwaliteit en precieze afwerking. Lenaerts houten poorten uw maatwerk specialist in houten poorten tuinpoorten brievenbussen tuinschermen tuinverlichting en toebehoren. Meer dan jaar ervaring in het ambachtelijk vervaardigen van houten poorten van hoogstaande kwaliteit en precieze afwerking Wat beogen we met specialist hout Algemene voorwaarden lenaerts houten poorten uw maatwerk specialist in houten poorten tuinpoorten brievenbussen tuinschermen tuinverlichting en toebehoren. Meer dan jaar ervaring in het ambachtelijk vervaardigen van houten poorten van hoogstaande kwaliteit en precieze afwerking. Lenaerts houten poor.